Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

pet care by W drivs av och är till för entusiaster. Vi som står bakom företaget har en gedigen erfarenhet från såväl akvaristik som katt. Vi har ingen intention att konkurrera med stora kedjor eller fysiska butiker som levererar allt mellan himmel och jord utan vårt mål är att leverera några få men väl utvalda produkter. Produkter som vi ofta använder själva.

Bakom pet care by W står paret Pernilla Winterskiöld och Tommy Winterskiöld Vestlie.

Pernilla har sedan många år ett gediget intresse för katters välmående och hon arbetar med utveckling av katthållning och kattsport i Sverige genom bland annat styrelseuppdrag i en kattförening. Sedan 2002 driver hon en mindre och familjär kattuppfödning av norsk skogkatt, www.supernaturals.se. Företag och föreningar kan anlita henne som föreläsare/utbildare inom kattutställning och närliggande områden.

Tommy är hobbyakvaristen som är av de få svenska akvarister som har förmånen att från tid till annan utöva sin hobby på professionell nivå. Tommy etablerade tävlingslaget Aquascapers of Sweden 2015, www.aquascapersofsweden.se, ett lag som tävlat internationellt i inredning av akvarium. Han anlitas även regelbundet som expertrådgivare och föreläsare inom akvaristik och närliggande områden för såväl företag och föreningar som privatpersoner.

I hemmet finns självklart flera katter samt ett inredningsakvarie.